Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького

Адреса:

м. Суми, вул. 20 років Перемоги, 15

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Послуги з приготування їжі для організації харчування пацієнтів у закладі охорони здоров’я

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі щодо відкритих торгів: код ДК 021:2015 –55320000-9 — Послуги з організації харчування (UA-2022-01-10-001706-c)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Послуги з організації харчування пацієнтів у закладі охорони здоров’я

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі щодо відкритих торгів : код ДК 021:2015 –55320000-9 — Послуги з організації харчування (UA-2021-12-24-002480-c)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета – Послуги з охорони об’єктів

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі щодо відкритих торгів за предметом: Послуги з охорони об’єктів (фізична охорона та пультова охорона) код ДК 021:2015 – 79710000-4 – Охоронні послуги (закупівля:UA-2021-12-14-014112-c)

Інформація щодо наявності лікарських засобів на 06.12.2021

Інформація щодо наявності лікарських засобів, витратних матеріалів, медичних виробів та харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання, отриманих за кошти державного та місцевого бюджетів, благодійної діяльності і гуманітарної допомоги станом на 06.12.2021 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Послуги з приготування їжі для організації харчування пацієнтів у закладі охорони здоров’я

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі щодо відкритих торгів: код ДК 021: 2015–55320000-9 — Послуги з організації харчування (UA-2021-12-01-001855-c).