Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького

Адреса:

м. Суми, вул. 20 років Перемоги, 15

Відділення дерматовенерології медичного центру

Відділення дерматовенерології медичного центру являє собою найбільш сучасне відділення такого типу в місті Суми та області.

В медичному центрі доступні сучасні методи діагностики та лікування гострих та хронічних захворювань шкіри та інфекцій, що передаються статевим шляхом.

Лікарі-дерматовенерологи Центру регулярно відвідують курси підвищення кваліфікації, беруть участь у конференціях та конгресах з міжнародною участю.

Візитна карта медичного центру – комплексна діагностика та лікування, при якому тісне співробітництво лікарів забезпечує найбільш ефективне вирішення проблем пацієнта. В клініці послуги лікарів доступні як для дорослих, так і для дітей.

Лікарі-дерматовенерологи Центру приділяють увагу ранній діагностиці різноманітних захворювань шкіри та інфекцій, що передаються статевим шляхом.

Ми пропонуємо нашим пацієнтам сучасний міждисциплінарний підхід. Наш багатопрофільний центр забезпечений сучасним обладнанням та лабораторією, що дозволяє залучати провідних спеціалістів для консиліуму та провести ретельне обстеження в найкоротші терміни.

Наша мета допомогти кожному мешканцю  міста Суми та області отримати найвищий рівень медичної допомоги, не залишаючи рідного міста.